Min bästis har gift sig!

… älskade Favo-Fredric, som jag har varit vän med i tjugo år (!) och som jag har skrivit om sååå många gånger, alla dessa inlägg kan man se här! (fick själv en härlig trip down memory lane..)
Fredric och Rehannas bröllop var underbart på alla sätt och vis – trots att det ösregnade och åskade under hela dagen och hela vigseln.
Alltså, direkt när jag såg Rehanna började jag gråta. Hon var så vacker <3

Lite annorlunda bordsplacering, kul! Det var bilder på samtliga gäster! Nedan bild på mig (Fredric var egentligen oxå med, fastän han klippte bort sig själv) togs hemma hos honom för typ 8-9 år sedan. Jag minns att jag åkte hem till honom på sushi efter ett konferencier-gig som jag modererat.

Fantastiska Rehanna. Vilken alldeles underbar tjej hon är.


Jag är så tacksam och glad att jag fick vara med på deras dag. Så mycket kärlek, så mycket värme och sååå mycket tårar. Herregud vad jag grät. Ja, alla andra med. Talen var så fina och emotional och kom direkt från hjärtat. När Rehanna höll sitt tal bröt jag nästan ihop totalt. Vilken tjej alltså. Jag är så glad för deras skull.
Önskar mina fina vänner allt gott och evig lycka <3

Det är mycket nu…

… studentfest, examensfest, studentfest igen och igen, AWs, kickoffer, styrelsemöten, extra styrelsemöten och examensceremoni (som jag inte kunde gå på). Puh.
Jag var i Norrköping förra helgen på min bonusdotter Ranias examen. Denna fantastiska tjejen kan nu titulera sig civilekonom. Så smart, så snygg, så omtänksam.


Min soulmates fantastiska dotter tog studenten…

.. jag har självklart sprungit några gånger..

Jag har hållit föreläsning…

.. och så har jag solat i min trädgård som jag älskar <3

(utöver min zebrabikini och zebrahandduk (som jag fick av min älskade kusin Christina, jag fick två likadana!) har jag faktiskt oxå en zebrakopp i handen, haha.

… och som om inte allt detta räckte, så avlutas veckan med bröllop. Min älskade vän Favo-Fredric gifter sig <3

.. och nästa vecka bär det förmodligen av till New York med Maria Lindberg, dock är det inte spikat än, får veta i dagarna om det blir av. Hoppas! 🙂
Det som är spikat däremot är Krakow om två veckor… vad jag ska göra där? Det berättar jag snart.. Men jag är så stolt att jag nästan spricker!!

Tudelooo alla fina människor, visst är livet underbart. NJUUUUT! <3

Ny tand in da house :)

En permanent tand, ett implantat. Som sitter fast på riktigt!
Det är alltså slut på alla provisoriska tänder. Två år tog det – eller ja, egentligen 12 (!) år. Det är 12 år sedan min första tand gick sönder, porslinstanden som jag fick när jag var 24 år gammal. Två år tog det hos Laura, dels för att jag stamcellsbehandlades eftersom jag behövde bygga upp ett nytt ben i tandköttet (så går det när man behandlar sig själv med tandklister i flera år, benet ”försvinner”…) och dels för att jag försvann varje gång jag fick en ny provisorisk tand… jag älskar Laura, men jag hatade att våra träffar gick ut på att jag låg i stolen.. hädanefter ska vi bara äta middagar ihop, haha.
Här är hon, min fantastiska tandläkare Laura Ventimiglia.

Jag har varit på student hos Neno & Jon, här med Nenos underbara systrar <3

Jag har naturligtvis sprungit och till skillnad från alla andra löpturer, kunde jag slänga mig i hängmattan efter dagens runda – det var typ 30 grader! Och 32 igår!
Sverige kan minsann 🙂

.. och så har jag rensat i trädgården och sedan chillat. Jag älskar min trädgård.
Jag älskar att det är sommar. Och jag älskar mitt liv.
Jag är så lyckligt lottad.
Tata alla fina människor, njut av livet <3

Ytterligare ett prestigefyllt uppdrag

… utöver Handelskammarens 100-lista som jag skrev om häromdagen.
Jag fick frågan för ett par månader sedan om jag ville ingå i ledningsgruppen för en yrkesutbildning som Malmö Stad ansvarar för, och tidigare i veckan hade vi vårt första möte.

Service Manager – for future tourism heter utbildningen.
Så stolt över även detta förtroendet och jag tänker förvalta det väl. Tror och hoppas att jag kan bidra med mina kunskaper om näringslivet och vad som händer på arbetsmarknaden.
Tacksam. Så oerhört tacksam.

En annan sak som jag oxå är mycket tacksam för är att min första löprunda efter ryggskottet gick fantastiskt bra. Så lättad. Sprang bara 5km även om jag hade klarat mer. Vill inte push my luck… så nästa löprunda kommer dröja ytterligare någon dag. Vill som sagt inte push my luck..

.. men mest tacksam är jag för den här bilden som min kusin från Grekland skickade häromdagen, min älskade pappa som klipper gräset i huset i byn <3

Tacksam, tacksam.
Nu fortsätta leta kandidater. Keep shining folket <3

Handelskammarens 100-lista

.. den finns jag med på. Stolt.
Listan kom till för att Handelskammaren tröttnade på att höra att det var svårt att hitta kvinnor för styrelseuppdrag. Well, här finns en lista på många ytterst kompetenta kvinnor. Tänk att jag oxå är en av dessa kvinnor. Jag är så tacksam över att finnas med i detta sammanhang. Men jag har jobbat, och fortsätter jobba, hårt för det.
Här hittar man samtliga namn, jag är så stolt.

… och här hittar man mig, nyss hemkommen från just Handelskammarens Sommarmingel

Man är aldrig bättre än sin senaste prestation och man kan inte leva på gamla meriter.
Medandraord, never EVER get fat and happy.
Man ska självklart kunna njuta av sin framgång, och det är oxå helt okej att få hybris, men bara för en liten stund. Sedan går du tillbaka till det du höll på med. Nämligen att jobba hårt.

Life is good, har jag sagt det lately? Well, it is <3

I had a C-section for you damn it!

… I would do it over and over again, no matter how painful it was (and_it_was_painful) – and no matter if you clean your rooms or not, haha 🙂


Min fantastiska mamma med mina nyfödda döttrar för 23 år sedan <3

Idag är det mors dag i Sverige och jag är den lyckligaste mamman on earth. Jag fick en mamma-bok och fruktsallad av mina fantastiska döttrar imorse. Lyx-fruktsallad med bara mina favoritfrukter: jordgubbar, hallon, blåbär, persika, granatäpple och fikon.

.. det blir ju heller inte sämre av mina fantastiska döttrars hyllningar på sociala medier.
25 bast med tvillingar. No easy job” – nä, och utan er mormor hade det aldrig gått.


Denna såg jag på en väns instagramflöde – bästa, haha!

Yes, definitivt glad och tacksam idag <3

Det finns en Gud!

.. och hon hörde min bön! Ja, alltså häromdagen när jag drabbades av (vad jag trodde..) ryggskott och bad Gud att göra mig frisk fort. Jag hann bara vältra mig i självömkan och tugga i mig smärtstillande likt lösgodis (som jag ju inte ätit på eeeevigheter!) i två dagar, och sen blev jag mycket bättre. Okej, jag är inte heeeelt återställd, men jag kunde gå uppför trappan till mitt sovrum. Och jag kunde köra en intervju.
Då kan det väl inte ha varit riktigt ryggskott?
Jag går oxå helt upprätt, så never mind nedan bild. På nedan bild hade jag inte ryggskott, för då ser man heller knappast så glad ut.

Dom som har varit med om riktigt ryggskott säger att det kan ta flera veckor innan man är som vanligt igen. Och har man otur kan man få diskbråck. Det tänker jag inte få!
Jag har iallafall inte kunnat springa än, däremot har jag powerwalkat en timme nu i helgen, i ändå hyfsat ok tempo. Hoppas innerligt att jag slipper betala för det senare..
Förhoppningsvis kan jag springa igen imorgon eller åtminstone inom ett par dagar.

.. och nedan bild dog jag av garv till. Shit som jag skrattade!
HAHAHHAHA!

Vem som gjort den? Min kompanjons man Peter förstås. Han är så grym på sånt här. Hahahah!

Nu tillbaka till det jag gjorde, tata alla fina människor <3

Ryggskott from hell

Ber om ursäkt redan nu för alla svordomar.
Har ni haft ryggskott någon gång? Om inte, var jävligt glada för det. Jag fick det igår kväll för första gången i mitt snart 49-åriga liv. Förhoppningsvis sista gången oxå.
Det var det där klassiska, som jag alltså hört andra berätta, ”skulle bara böja mig ner och ta upp en sak, plötsligt lät det bara ”krack” i ryggen, och jag blev ståendes i 90-graders framåtlutad vinkel”.

Ungefär så gick det till även för mig. Jag blev så jäkla rädd att jag sträckte på mig snabbt som fan, smärtsamt som FAN var det oxå, ska tilläggas. Ville absolut inte förbli i den vinkeln. Helvete vad ont det gjorde. Och fortfarande gör!

Jag går såklart på smärtstillande för fullt men det gör ändå ont. Jag är varken snabbast eller smidigast i stan just nu.. hatar det här! Jag vill ju vara rörlig! Och jag behöver springa… knäna kanske var mitt minsta problem..?
Snälla Gud! Jag behöver bli bra fort…

… och nu är det dags för medicinering igen, tata fina folket och hoppas ni aldrig får ryggskott <3

Helgens bravader!

… först lördagsbrunch hemma hos mig med coola kompisar …

.. och på kvällen ESC hos Patti (min partner in crime), som hade pimpat vardagsrummet, haha.

Vaddå, är det Eurovision så är det – notera min boa!


.. och givetvis tog jag en löprunda oxå.

.. fast nu är det brottningsträning som står på schemat.
Tata folket, önskar er en fin vecka <3

En veckas vila gjorde susen

.. alltså vila från löpningen. Jag har tränat brottning och jag har powerwalkat, men inte sprungit. Fram till idag då – 7km blev det och jag fick inte alls ont i mina knän. Strax efter fyra kilometer anade jag en pytteliten känning men det gick över direkt. Puh!

Så, så tacksam för det. Det är extremt viktigt för mig att kunna springa. Vet att det kanske låter drygt, men det är så. Jag behöver få springa.
Sen har Maria (Lindberg, reds anm) oxå varit i stan och kört två gig för Axis Communications i Lund. Det var knökfullt och det gick superbra!
.. och som vanligt tog vi självklart oxå en runda – det gör vi alltid när vi ses!

Nu är det dags att leta efter kandidater till ett uppdrag i Stockholm.
Tata folket – visst är livet underbart! <3

Translator

Arkiv