Covid-19 in da house

Nästan två år senare och med lika många C19-vaccindoser i kroppen, kom corona-verkligheten till slut ikapp även mig. Förmodligen smittades jag av mina föräldrar, som har tre C19-vaccin plus ett vanligt influensavaccin i kroppen. Tack o lov så har mina föräldrar klarat sig väldigt bra. Och det är det enda jag har brytt mig om.

Jag skulle ta min tredje dos som i fredags förra veckan, men blev alltså sjuk två dagar innan. Egentligen skulle jag ta min tredje dos som i tisdags, men tänkte att jag kunde vänta till fredag, omifall att jag skulle få biverkningar. Jag skulle nämligen börja på nytt uppdrag som i torsdags, och ville inte riskera att vara sjuk på fredagen.
Nu blev jag sjuk ändå, så starten är framflyttad till förhoppningsvis slutet på denna veckan.
(Vad för uppdrag undrar ni? Verksamhetschef på en ögonklinik i Malmö, jag lovar att berätta mer när det är officiellt :))

Corona eller inte, the show must go on och jag är tacksam att jag faktiskt orkar jobba och att jag har jobb att göra. Faktum är att jag skulle kunna ta en löprunda också, för så bra mår jag!, men naturligtvis gör jag inte det, eftersom jag trots allt har en infektion i kroppen.

Nu har samtliga i familjen haft covid förutom mina döttrar och syrrans två äldsta. Hoppas dom klarar sig!

.. och så har jag kommit in på Arbetsrätt II i både Lund och Uppsala… jösses, hur ska jag hinna med allt, puh! I Lund är det start på kursen idag, och i Uppsala vecka 12, precis när kursen i Lund är slut.. Vi får se om det blir några poäng denna terminen.. förmodligen inte, men jag kommer iallafall ha lärt mig ännu mer om Arbetsrätt 🙂

Tata folket, önskar bra vecka!

Comments are closed.

Arkiv