Vad detta inlägget handlar om, undrar ni?

Min uteplats/trädgård – vad annars?? Hahhaa! Jag är om möjligt ännu mer kär i den, nu när min nya loungegrupp kommit (låååång historia, men slutet gott allting gott).


Det blev en soffa med 6-7 platser till slut. Även ett svart matbord ingick i priset.
Matbord kan man inte få nog av, vi är ju några stycken i min grekiska feta familj <3
På tal om mat och matbord; jag hade middagsgäster över i onsdags och det var min mamma som stod för matlagningen. Hon är så grym min mamma. Världsbäst <3

… och så har jag fått vaccindos nummer två. Jag hade lite huvudvärk kvällen innan vaccinationen och jag tror att det berodde på att jag sprang 6km plus tog en promenad på en timme, ytterligare 5-6km, i värsta värmen, samtidigt som jag drack dåligt med vatten. Klart jag skulle få huvudvärk…


Tacksam att jag slapp biverkningar även denna gången. Har några vänner som har blivit sjuka av vaccinet, inget livshotande men tillräckligt för att störa vardagen 🙁  Att då få höra ”men det innebär ju att vaccinet funkar!” är föga uplifting.. <3
Jag hade bara lite ont i armen, var lite spänd och öm, precis som vid första dosen, men det gick snabbt över – det gick tillochmed fortare över denna gången. Tacksam, som sagt.

Önskar alla fina en trevlig helg <3

Comments are closed.

Arkiv