Den bästa tiden är nu!

Jag älskar våren och sommaren. Bästa årstiderna – i synnerhet när det är varmt och soligt. Vilket det varit i Malmö den senaste veckan (!). Det gäller att passa på.. den här arbetsplatsen, aka min trädgård, har verkligen funkat den senaste veckan:


Jag har sagt att jag älskar min trädgård va? 🙂

.. och jag älskar att hänga med mina döttrar, här äter vi lunch ute.

Jordgubbar till efterrätt hör liksom till. Det måste man äta på sommaren.

Och den bästa utställningen visas just nu på Malmö Live där min Micaela är en av ”Öppna Malmö”-ansiktena. Jag är så himla stolt <3


Jag är sååå stolt <3

Min soulmates son har tagit studenten och min första tandläkare var här, Mario från Cypern 🙂

Min sista tandläkare Laura var oxå på studenten, fan, borde tagit en bild på dom båda!
Nedan med familjens minsting Aliki <3

… och min ex-partner in crime Patricias son har också tagit studenten, nedan med min syster, Patti och Vero.

… och så är jag med ny iPhone då min 8 Plus slutligen har lagt av – och att den har överlevt allt den har gått igenom med mig… det är en grym telefon. Borde köpt den istället men det blev 11an eftersom den kändes skönare i handen.

Nu är det pluggdags – jag läser ju arbetsrätt för fullt! Tata folket 🙂

Comments are closed.

Arkiv