Trädäcket är nästan klart!

… återstår bara att klä in trappan upp till huset och trappan ner till källaren <3


Jag har länge stört mig på att jag bara har äppelträd i trädgården, fyra stycken! (jag hade fem men tog bort trädet på framsidan) så häromdagen köpte jag ett fikonträd och ett citronträd, står i nedan krukor. Jag älskar fikon och längtar tills dom kommer!


Jag är så sjukt nöjd! Så oerhört nöjd!! Kommer bosätta mig i trädgården haha.
Men jag är mindre nöjd med att min loungegrupp inte alls kommer den 2 juli som utlovat. Inte heller den 20 juli som det blev flyttat till – vecka 29 är det sagt nu. Det är för fan i augusti! Flera månaders väntetid! Jag fattar att butiken inte kan hjälpa det, men jag blir ändå irriterad. Nåväl, inte så mycket jag kan göra.

Jag har firat morsdag, är så oerhört tacksam för min älskade mamma <3 och jag har själv blivit firad av mina fantastiska döttrar som gjorde mig till mamma för 25 år sedan <3

Min mamma skickade med oss marmelad häromdagen, vattenmelon- och apelsinmarmelad. Hon är bäst, helt enkelt <3

Jag har varit på rolig tjejmiddag hos kär väninna…

.. och jag har ätit lunch ute med en annan kär väninna.

.. och jag har själv haft middag.. (köttet är marinerat i soja, inte bränt alltså, haha)

Jag har gjort ytterligare ett modelljobb för Southgate, spelade en tysk business woman på konferens 🙂


Just det, jag har skrivit tenta i grekiska, som jag blev godkänd på. Nästa vecka får jag veta om jag fick VG eller bara G. Jag hittade dessutom ett grammatiskt fel på själva tentan.. 😉

.. och sist men inte minst, jag har NATURLIGTVIS sprungit!


..och nu är det sommar!
Tata folket och kom ihåg att uppföra er 🙂

Comments are closed.

Arkiv