Nu är det officiellt vår :)

Äntligen! Allt blir så mycket roligare och enklare. Att springa tillexempel! Det är förvisso alltid roligt, men när det är varmare i luften blir det oxå mycket enklare.

Något som det inte verkar bli ändring på är alla möten på zoom och/eller teams…


Det är kanske det som gäller ett bra tag framöver nu. Gud så tråkigt om det blir så! Och svårt för mig. Jag har aldrig varken rekryterat ut eller anställt någon som jag inte har träffat. Fullständigt omöjligt. Jag behöver träffa folk fysiskt för att skapa mig en helhetsbild.

Nåväl – allt hemmaarbete gör att jag behöver aktivera mig mellan varven. Jag kan ju inte vara ute och springa bara hela tiden, haha, så häromdagen gjorde egen granola. Det blev så gott!

Nedan vy tillhör inte vanligheterna men vi har varit på middag för omväxlingsskull.


.. och jag minns inte sist jag drack en GT.. 🙂

… och avslutningsvis.. nedan är så jäkla ball..


.. haft min beskärda del av diskussioner med vaccinmotståndare. Jag begriper på riktigt inte hur vissa resonerar. Ärligt talat. Jag kan förstå att man är rädd och orolig. Det köper jag. Men jag förstår inte hur man resonerar när man viftar bort och förkastar vetenskapen och fakta –  men hänvisar till någon knäppskalle som hela världen skrattar åt.
Jag förstår inte hur man resonerar när man inbillar sig att myndigheterna identifierat just mig och vill mig illa. Tror man på riktigt att man 1) är så betydelsefull?, eller 2) att man är så jäkla smart att man upptäckt något som vi andra, ”de sovande fåren som följer strömmen” helt missat?
Framförallt förstår jag inte tvekarnas resonemang när det är i skrivande stund mer än hundra miljoner människor världen över som har vaccinerat sig – and counting!, och ca en halv miljon i Sverige, oxå and counting!
Hur många allvarliga incidenter har vi hört talas om? Inte så många va? ”Det döljer dom oxå för oss!”, säger knäppskallarna! ”En på tusen dör!”, var det en som skrev någonstans. Jag var tvungen att undra om den personen kanske är svagbegåvad. Alltså diagnostiserat svagbegåvad. Och jag försöker inte göra mig lustig, verkligen inte, men att hävda en sådan sak är ju tecken på att man inte kan sortera information.

Jaja. Jag är iallafall glad att mitt andra hemland med största sannolikhet kommer införa vaccinpass, men framförallt är jag glad att det snart är mina föräldrars tur att vaccinera sig. Jag är så orolig för mina föräldrar. Livrädd att dom ska bli smittade. De flesta får ju en lindrig variant, tack o lov. Men problemet är ju att man inte vet hur den här skitsjukdomen slår mot en. Hade man vetat så fine. Men vi vet inte. Just därför är det så viktigt att vaccinera sig. Och fastän jag inte vill ta den jäkla sprutan (pga rädsla för nålar, inte innehållet) så kommer jag att ta den bara just därför – jag är inte beredd att gambla. Men självklart oxå för att det är min plikt som medmänniska.

Eller som Dr Martin Ingvar sa: ”
Den stora effekten av vaccination är att smittan inte har bärare kvar i befolkningen. Det är en solidaritetshandling och inte ett individuellt privilegium att bli vaccinerad.”

Tata vänner, stay safe!

Comments are closed.

Arkiv