Affärsjuridik, 15 HP – check!

Så tacksam för det! Jag var inte helt säker på att jag skulle klara tentan, faktum är att det inte kändes alls bra direkt efteråt, och så blev jag tillochmed väl godkänd!
Men nu när jag tittar tillbaka på mina svar så är jag nöjd.. även om jag kaaanske tycker att jag nog borde fått full pott på frågorna om arbetsrätt – just kidding, jag är så nöjd så! (4 av frågorna var 10-poängsfrågor: 1, 3, 5 och 6 och frågorna 2 och 4 var 5-poängsfrågor, och dom fick jag full pott på).
Den sista frågan, fråga 6 (10p) hann jag knappt ens besvara, så jag är mer än nöjd med 4p.
Jag är nöjd. Jag hade varit helt okej med ”bara” G oxå. Men såklart skitglad över mitt VG!
Innebär att jag nu är behörig att läsa Afjur 2, men även Arbetsrätt 1 och 2. Ska bara komma in först…

Nåväl. Jag har utökat min träning. Utöver löpning har jag börjat köra online-träning med Maria (Lindberg, reds anm). Jag upptäckte muskler jag inte visste att jag hade… träningsvärk de luxe, haha.


Två pass i veckan, tisdagar kl 19 och lördagar kl 11 – häng på! Här kan man signa upp om man vill vara med! Och det vill man, tro mig!

Vi har firat min Micaelas andra examina. Jag är så stolt. Hon har sedan tidigare examen i Filmvetenskap och nu oxå en fil kand i Ledarskap & organisation <3

Tyvärr kunde vi inte fira som vi ville, med en stor fest, men det kommer…

På tal om studier, så pluggar min andra dotter Elena, för fullt. Hon är oxå på väg mot sin andra examina, utöver att hon är statsvetare, så läser hon nu på juristprogrammet i Uppsala, fast på distans denna terminen (tack o lov…). Så hela köksbordet är belamrat med Elenas böcker, bland annat lagboken, den allra nyaste som precis har kommit ut 2021.


Lagboken köpte hennes pappa och jag till henne, den kostar flera tusen kronor, 3200 typ. Och den väger nästan lika mycket som den kostar, 3,5 kilo haha.
Hon kommer dock hinna byta ut den åtminstone en gång innan hon är färdig med studierna. Och då köper jag och hennes pappa den till henne igen 🙂
Mina grymma döttrar, jag är så, så stolt <3

Det har såklart blivit några löprundor.. både längs Ribban men oxå hemmavid.


.. och jag älskar känslan varenda gång.

Nu ser jag bara fram emot att jobbet ska komma igång ordentligt igen.. 2021 är året det vänder. Det måste vara året det vänder.

Tata alla fina människor, keep going!

Comments are closed.

Arkiv