Snart slut på 2020…

… och det är fan inte en dag för tidigt!
Vad 2020 skulle innebära såg varken jag (eller resten av världen!) komma, jag hade inte den blekaste om vad som väntade när jag summerade mitt 2019 för ganska exakt ett år sedan. Jag trodde att även detta året skulle vara alldeles fantastiskt, som alla mina år är.
En av sakerna som stack ut förra året var alla resor jag gjorde, typ 10-12 resor på hela året – att jämföra med en (1!) enda resa under 2020 som gick till Spanien i februari-mars, innan jag och mitt resesällskap (som är läkare) fattade allvaret med pandemin. Vi blev varse om allvaret kort därefter, däremot..
Nej bilresan över dagen till Bordershop i Tyskland i somras räknas inte in..

Fastän det faktiskt har varit ett riktigt skitår rent ut sagt, så vill jag ändå inte avfärda det som helt meningslöst. Mina jobbuppdrag gick förvisso delvis åt skogen men å andra sidan fick jag möjligheten att studera igen – och det var faktiskt riktigt roligt. Så roligt att jag även kommer plugga nästa termin.
Sen är jag såklart överlycklig över att ingen i familjen blivit sjuk. Framförallt mina fantastiska föräldrar (nedan med julklappen från oss <3)

Nedan mössa var en av julklapparna från mina bedårande döttrar till mig – älskar den, som ni alldeles säkert förstår <3

Att jag har sprungit var- och varannan dag kommer definitivt inte som någon överraskning eller hur. You now the drill by now, #runningismytherapy

Med detta sagt: det kommer gå över, men måtte vi aldrig få ett sånt skitår igen.


.. idiotin lär väl inte försvinna, finns nog inget vaccin mot faktaförnekande foliehattar än, men covid-19 kommer vi säkert få bukt med nu när vaccinet äntligen är här!

Tata alla fina människor, hoppas ni får ett fint slut på ett annorlunda år <3

Comments are closed.

Arkiv