Julkänsla. Fast med lite dålig eftersmak

Nu är det jul även i vårt hus, och har varit ett tag.
Granen är på plats, men som vanligt lyckas jag aldrig få den att överleva tillräckligt länge.. Men! Jag har äntligen fått lära mig att man tydligen måste snitta granen innan man sätter den i foten så att den kan dricka..  Jag försökte banka några hål i granen med en skruvmejsel men det gick väl sådär. Jag trodde att jag fick granen att dricka, men.. tydligen inte. Nåväl, vi satsar på nästa jul 🙂

Hursom, denna julen blir inte som de andra. Vi kommer med största sannolikhet inte fira med mina älskade föräldrar. Vi är helt enkelt för rädda. Jag vill att dom ska vara med när min ena dotter tar examen (sin andra) i januari. Eller när mina döttrar fyller 25 år i mars. Jag vill fira påsk med dom. Och förhoppningsvis åka till Grekland till sommaren… Trist men förmodligen ett måste.

Jag har sprungit nästan varje dag, känns så skönt.

.. och flera kvällar i rad har vi beställt mat utifrån för att stötta restaurangerna.

Det minsta vi kan göra nu när de nya restriktionerna slår så hårt mot den branschen.

Vem kunde ana att 2020 skulle så totalt förändra våra liv… inte jag iallafall. Måtte 2021 bli bättre. Det måste bli bättre – vi får ju vaccinet nu.
På tal om vaccin; såg Vaccinkrigarna på SVT Play…  herregud, om jag någonsin blir så hjärntvättad, snälla-snälla, slå mig hårt tills jag vaknar upp! Jösses.

Eftersom jag förmodligen inte kommer göra fler inlägg innan jul, så passar jag på att önska alla fina följare en underbar sådan <3

Comments are closed.

Arkiv