Veckan har börjat riktigt bra!

.. jag är i fas med både studierna och jobbet, det känns bra 🙂
Livet går sin gilla gång och även om jag ännu inte ser det berömda ljuset i tunneln rent affärsmässigt, så har jag ändå förhoppningen att det snart vänder.
Jag är inte lika uppbokad jobbmässigt som tidigare, långt ifrån, men helt sysslolös är jag inte, jag har ändå lite att göra, tack o lov. Sen har jag även studierna, Jiken är tentad och klar (och godkänd, puh!) kvar har jag affärsjuridiken, som jag tentar av i mitten på januari.
Det är verkligen så intressant med juridiken! Jag läser ju frivilligt och jag tycker det är kul och lärorikt. Tänker faktiskt plugga nästa termin oxå, har sökt flera kurser, bland annat arbetsrätt.

Jag har haft ett par corona-säkra middagar, lax med potatis ena dagen …

.. och linssoppa (!) den andra dagen. Behöver lägga till: linssoppa á la mamma Toula och det var by request av gästerna 🙂
Så min mamma gjorde linssoppa, högst motvilligt!, hon tycker inte att linssoppa är något man bjuder på – och det håller jag med om, men nu var det det som gästerna ville ha. Min fina mamma gjorde även olivbröd. Och rödbetssallad. Sååå gott.

Jag har självklart sprungit några omgångar, igår blev det 8km. Det blev det rundan innan oxå.

Har så småningom börjat se fram emot julen. Långt ifrån alla julklappar är inhandlade, men jag gör väl som jag brukar, panikhandlar framåt slutet, hahaha.

… och kom ihåg att lyssna på Soft Tuesday imorgon den 8/12 när jag blir intervjuad kl 19.05-19.20.
https://www.facebook.com/events/130684225287335/ hittar man klippet.

Tata alla fina människor, dags att förbereda morgondagen <3

Comments are closed.

Arkiv