Julklappskampanj med min Bara Bella-bok :)

En strålande ide som jag kopierade rakt av från Andreas Ekström, ni vet journalisten och grymma föreläsaren som fick en ny lever.
Han lovade att skänka hälften av intäkterna till välgörande ändamål om man köpte hans böcker – och i en av hans böcker, Carola-boken, är jag faktiskt med i. Med ett alldeles eget kapitel som handlar om när jag som 13-åring stal pengar av mina föräldrar för att gå och se Carolas sommarkonsert i Pildammsparken 1983. En konsert som jag inte fick gå på av mina föräldrar. Jag kom undan med min lögn (och stöld!), fram till julen samma år. Vill ni veta hur jag åkte dit, köp Andreas bok 🙂

Så himla bra initiativ av honom – så jag gjorde exakt samma sak. Gick ut på Facebook och Instagram, och ska även ut på LinkedIn med samma erbjudande som Andreas.


Så, vill man läsa min bok kan man lägga ett mail till daniella@daniellaibis.com så tar vi det därifrån.
Kom igen och köp nu, det är för ett bra ändamål 🙂
Min bok kostar 200kr inkl porto, och jag lovar att skänka hälften av intäkterna till Barncancerfonden och BRIS.

Idag är det första advent. Mina två företagshälsningar såg ut såhär i år:


(… som min dotter totalsågar, alltså mina hemmasnickrade marknadsföringsbilder… helt okej! Om jag hade lagt en massa pengar på marknadsföring hade det blivit betydligt dyrare för mina kunder att anlita mig, såattteeeeee, haha).

Om jag har sprungit? Klart jag har. 7 härliga kilometer blev det idag.

Nu ska jag skicka in en offert till kund. Håll tummarna att jag får uppdraget!
Tata alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv