Är julen cancelled?

Det gör mig innerligt ledsen när jag tänker på hur vi ska fira denna julen. Att inte få vara nära, att inte få kramas. Jag klagar inte, familjen kommer att träffas, coronasäkert givetvis.
Jag är tacksam att vi alla är friska, men nu har det snart gått ett helt år. Vi håller avstånd, vi tvättar ihjäl våra händer, vi försöker att inte träffa folk. Vi gör uppoffringar – och det gör jag så gärna om det innebär att vi är friska. Men fan. Hur länge till?
Idag gjorde jag för övrigt ett antikropptest, men det var negativt. Jag har inga antikroppar. Fan. Hade jag haft det så hade jag åkt raka vägen hem till mina föräldrar och kramat ihjäl dom <3

På tal om att vara frisk, ännu en sak som jag är oerhört tacksam över, att jag blir kallad till mammografi ungefär vartannat år, och att jag återigen fick ett glädjande besked.

Jag är tacksam att jag får köra mina löprundor, 7km idag …

… och 7km häromdagen.

Tacksam att jag kan shoppa om jag vill. På nedan bild frågade jag min dotter vilken av dom jag skulle välja. Hon bara: ”Ingen”. Så det blev ingen 🙂 fastän jag gillade den orangea…

Så istället för shopping blev det kaffe..


..och sen häng hemma.

Och just det! Min andra dotter hånade mig för att jag kör själv-promotion, haha.

Faktum är att jag har råkat köpa 600 loggor (fråga inte!) så nu ska allt som kan loggas, loggas. Familjen har inga träningskläder kvar som inte är loggade, hahaha.

… och så gillade jag nedan skylt 🙂

Dags att gå tillbaka till det jag gjorde, tata folket!

Comments are closed.

Arkiv