Jiken – check! YES :)


Så jäkla glad för det! Fastän jag var ganska säker på att jag hade klarat tentan, så kan man ändå aldrig veta förrän man faktiskt får beskedet.
Jag är så glad att jag klarade Jiken. Det har inte varit lätt. En intensiv kurs på åtta veckor. Alltså 15 poäng på åtta veckor, det är mycket – affärsjuridiken som jag oxå pluggar är oxå på 15 poäng, men den kursen är på halvfart och ska inte tentas av förrän i januari. Så lite skillnad på intensiteten i kurserna, puh. Det var verkligen inte lätt som sagt. Men nu har jag den! Kanske tar jag även Jöken till hösten 2021… återstår att se.. Till våren 2021 har jag sökt blanda annat Arbetsrätt 15HP. Hoppas jag kommer in!

I helgen blev det lunch på Avokado…

.. och efterrätt på Notello Rolls… minipannkakorna var riktigt goda..

Ska lätt dit igen!

.. och har man ätit ovanstående godsaker så är det bara milen som gäller efter det, hahaha

Snart helg igen vänner, ser mycket fram emot den!

Visst är livet underbart! <3

Comments are closed.

Arkiv