Munskyddet ska vara coolt :)

… ska jag ha munskydd ska det se ut såhär, hahahah. Zebramönstrat!

Jag har ett i leopardmönster oxå. Såklart!
Inte för att jag har använt det.. jag är inte så bra på att använda munskydd. Bara om jag är tvungen. Och i Sverige är vi inte tvungna. Fast, det här är så snyggt så jag kommer nog att använda det. Även om jag inte är helt säker på att det hjälper. Det råder ju delade meningar om det.

Hursom, imorse sprang jag 7km, så skönt.

Bästa avkopplingen ever. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, #runningismytherapy. Jag är så tacksam att jag kan springa. Att jag inte har ont någonstans.

Nåväl, nu är det helg och jag ser fram emot den. Jag ska bland annat sitta med min nästsista uppgift på Affärsjuridiken som jag hoppas få ordning på en gång för alla. Den är klurig som fan… men jag tänker få godkänt även på denna.

Tata folket, gör nu inget som inte jag skulle göra 🙂

Comments are closed.

Arkiv