Förra veckan var testernas vecka

Det var verkligen längesedan jag sist skrev en tenta, närmare bestämt höstterminen 2004. Skrev två tentor den terminen, en i Organisation och Ledarskap och en i Marknadsföring (och jag satte båda).
Jag har glömt hur stressande det är och hur mycket man ska hinna med på kort tid.. fem timmar bara flög iväg! Men nu är iallafall min tenta i Utvidgad Juridisk Introduktionskurs, 15 HP, U-Jiken, genomförd, och jag väntar med spänning på resultatet. Jag svarade på allt och jag tror att jag svarade rätt på allt, så.. håll tummarna will you.
Jag började iallafall min tentadag med frukost hos min bästis Ofelia..

…och efter det en 8km lång löprunda. Skallen behövde verkligen rensas.

När man skriver tenta måste man ha bland annat naturgodis. Det är sen gammalt.

Förra veckan tog jag oxå covid-19 test för första gången, och förhoppningsvis sista.. den där pinnen i halsen och näsan var inte det mysigaste jag varit med om!
Jag fick jätteont i halsen och huvudet under 12 timmar och ”alla” tyckte jag skulle testa mig för corona. Okej då, fastän jag kände mig helt frisk under testtillfället.

Sen har jag gjort ett test till och det var ordförståelsedelen på högskoleprovet. I vanlig ordning hade jag alla rätt, i all ödmjukhet. Fast häromåret hade jag faktiskt ett fel (!). Jag är lika förvånad som ni, haha.

Denna veckan har jag delat ut tårtor till två nya utrekryterade kandidater.


.. och så har jag föreläst på Malmö stads utbildning Service Manager, vars ledningsgrupp jag oxå sitter i 🙂

Har jag sagt att livet leker lately?
Inte? Det gör det <3

Comments are closed.

Arkiv