Varning för bedragare!

Jag har av misstag råkat hitta en sida som tydligen säljer en av mina klänningar (!).
Julia-Sagurna.de heter sidan och här hittade jag en av mina klänningar som tydligen den här sidan säljer! https://www.julia-sagurna.de/705-daniella-ibis-eller-bella-kallaris-välj-daniella-1344.html

Min klänning är inte till salu! Fy fan för sådana bedragare. Jag hoppas att ingen går på deras skit, om man läser på sidan så ser man att svenskan inte är korrekt. Köp alltså ingenting från den här sidan. Och ja, jag har naturligtvis anmält sidan. Alla som läser detta borde oxå göra det. Ni kommer väl ihåg vad jag har sagt om bedragare – folk ska varnas.

Detta för mig osökt in på vår egna bedragare, ni vet hon som lurade min dotter på 20.000kr. Jag brukar få frågan om vad hon gör idag. Well, hon har gift sig och fått barn och håller en hyfsat låg profil, men hon spelade på Beyond Us i helgen som varit. Jag hade faktiskt för avsikt att kontakta dom på Beyond us, men jag glömde (!). Tyvärr. Hon är såklart fortfarande på min shitlist.
Ja, vi förlikades i rätten, men det saknas fortfarande 10.000kr av det som hon fick av min dotter, och så länge dom pengarna inte returneras till oss är hon inte off the hook. Simple as that.
Hon har ju själv fått barn, kanske har hon större förståelse nu? Tveksamt.. men åtminstone borde hon förstå känslan föräldern får när någon lurar ditt barn. Och att man har mycket svårt för att förlåta eller glömma det.
Det återstår att se. Antingen returnerar hon resten av pengarna eller så får hon leva med att jag fortsätter informera och varna folk om vem hon är och vad hon går för. Det är inte svårare än så.

Nåväl. Jag tänker fortsätta outa alla bedragare och varna folk för patrasket som lurar andra. Och i vanlig ordning så går det bra att kontakta mig om man vill veta vem vår bedragare är.

Comments are closed.

Arkiv