Söndag är vilodag

.. och vila betyder ganska ofta löpning för mig, så därför blev det en sexa idag.

.. men en sjua igår 🙂

Tjejmiddag har jag oxå hunnit vara på i helgen, alltid lika trevligt 🙂

Det jag däremot inte tagit mig tid till att göra är rensa min källare.. måste få loss tummarna i veckan. Onsdag blir det, såvida jag inte måste ta något möte.

… och så ville jag köpa en badkarskudde till mitt badkar, för jag har ju ett badkar nu! Så jäkla glad över det. Tog bara nästan 16 år att slänga ut duschen och sätta in ett badkar. 16 år är så länge som jag har bott i mitt hus.. 🙂

Hursom, jag ville ha en kudde som nedan, en röd, sökte både i butiker och på nätet och såg att produkten utgått…

… fan, det slår mig nu att jag faktiskt köpte en röd kudde till min exsärbo. Gissa om jag ångrar det (oxå!) djupt nu. Jaja, inte vara bitter över det nu, hahaha. Han kan få njuta av kudden, och av det röda badskummet från Rituals som jag oxå köpte, dvs om han inte omvandlat kudden till en voodoo-docka av mig och badskummet till bensin 🙂
Nåväl, jag har en svart badkarskudde och den är ännu snyggare än den röda.

Nu är det dags att kolla på film, tata folket, önskar alla fina människor en fin kommande vecka, som vi brukar säga i Grekland 🙂

Comments are closed.

Arkiv