Jag är en usel bloggare

… som uppdaterar dåligt lately. Well, till mitt försvar så har jag haft fullt upp. Alla mina Jiken-uppgifter är iallafall nu klara och inlämnade, puh. Återstår bara tentan om några veckor.. Sen har jag bara Affärsjuridiken kvar, men den är på halvfart så den är inga problem.

Hursom, Maria (Lindberg, reds amn) har varit här och självklart har vi sprungit 🙂


.. haft vänner över på ost & vin 🙂

Jag har varit på några fester…Sprungit själv oxå såklart..

Varit på brorsdotters kalas…

Hängt med döttrar..

.. och levererat tårta till utrekryterad kandidat 🙂

Några av sakerna som jag roat mig med under dessa veckorna!

Time flies när man har kul. På schemat denna veckan står det bland annat; jobb, löpning, padel, tjejmiddag, IKEA, lektion i affärsjuridik, möte med utrekryterad kandidat, ett par lunchmöten samt ett par andra möten som jag ser mycket fram emot 🙂

Har jag sagt lately att jag älskar mitt liv? Well, det gör jag!

Tata folket, fin vecka önskas <3

Comments are closed.

Arkiv