Jag får mina fiskar varma…

Studentlivet är inte en nätt liten walk in the park, kan jag meddela. Fast det visste ju ni som är studenter själva och mitt i det – ni som har varit i det har säkert glömt, precis som jag gjorde.
Första gången jag pluggade på universitet var för typ 25 år sedan. Och sist jag pluggade på universitet var för 15 år sedan, jag läste Affärsjuridik då med, men tog aldrig mina poäng. Den här gången har jag för avsikt att ta mina 15HP på Affärsjuridiken, som pågår fram till januari, och ytterligare 15HP på U-Jiken, som pågår under endast 8 veckor – förstår ni hur intensivt det är! Den första poängen, där man kunde bli antingen Godkänd eller Underkänd, på U-Jiken är redan tagen, puh 🙂
Min ambition är som sagt att ta dessa 30 högskolepoängen under hösten, men det förutsätter att jag inte blir överhopad med jobb. Mitt jobb kommer att komma i första hand om så skulle bli fallet.
Under tiden, fråga mig vad ni vill om avtalsrätt, köprätt, konsumentköprätt och nu även skadestånd och jag kommer svara som ett rinnande vatten, hahahah!

Och såhär ser jag ut när jag pluggar hemifrån:

.. eller om jag sitter på biblioteket 🙂

Jag har lunchat med min underbara lågstadielärare Lilian igen och denna gången var vi hos min klasskamrat Paola – dom har inte träffats på 40 år <3 Jag och Lilian har redan lunchat några tidigare. Vilken mysig eftermiddag vi hade. Lilian var verkligen en alldeles fantastisk lärare och person <3


Springer, ja det gör jag alltid. Nedan är från dagens 7km-runda!

.. och fika, ja det finns det oxå alltid tid med.

..dock inte lika länge numera – once åtminstone U-Jiken-uppgifterna är klara så.. men tills dess är jag försiktig med min tid.

Tata alla fina människor, och speciellt alla ni som mailar och undrar var jag blir av 🙂
Jag pluggar! Eller jobbar! Eller springer! Eller umgås <3 🙂

Comments are closed.

Arkiv