Det här med att bära mask

Jag har sagt det innan, att jag beundrar människorna som jobbar inom vården. Nu beundrar jag dom om möjligt ännu mer, i synnerhet dom som måste jobba med inte bara masker, men även visir!
Förra helgen var vi några som åkte över till Bordershop i Tyskland och mask är obligatoriskt i det offentliga rummet, i både Danmark och Tyskland, tydligen. Så vi fick snällt ta masker på oss, både på båten och inne på bordershop. Det kliade och kändes som att jag höll på att kvävas efter bara några minuter med masken på. Jobbigt och obehagligt.


Efter att ha spenderat x antal euro på bordershop åkte vi vidare för lunch. Det blev den lilla byn Maribo strax utanför Rödby. Så himla fint.Mask är även obligatoriskt på Apple tydligen. Jag fick problem med min dator och blev tvungen att lämna in den. Inte bara skulle man bära mask inne i butiken; personalen tog även temperaturen på en innan man fick komma in. 36,7 låg min temp på idag när jag hämtade min dator, haha.

50-årsfirandet fortsätter tydligen 🙂 häromdagen fick jag blommor av en kandidat, så snällt.

.. och ja, you know the drill by now, mina löprundor fortsätter var- och varannan dag, i vanlig ordning.
7km igår, 8km i söndags och idag sprang jag intervaller och körde fysträning.

.. och jag hann precis bli klar innan himlen öppnade sig och regnet öste ner. Puh!

Trevlig helg när det är dags. Själv ska jag på bland annat (ytterligare) en kräftskiva, jag ska fika, springa, träna, vila och kolla på serier. Inte nödvändigtvis i den ordningen. Tata folket!

Comments are closed.

Arkiv