Bästa sättet att avsluta fredagen på…

… med ett intervallpass och sedan några kilometer lite lätt löpning på det.

Ja, det är även ett bra sätt att börja fredagen på, men även alla andra dagar med, med ett fyspass.
Vi har olika definitioner på vad som är bästa sättet att avsluta fredagen på”, kommenterade en av mina vänner på Facebook. Japp, jag skiljer mig från mängden, haha.
Nedan är från gårdagens löpning (och dagen innan dess sprang jag 5km).

Yes jag springer mycket, det är min ventil. Jag är så tacksam att jag kan springa. Känner en del som gärna vill men som inte kan pga smärta och/eller gamla skador. Så tacksam att jag inte har några sådana problem. Jag har sprungit nu i nästan 9-10 år om jag inte minns fel. Hade ju ett långt träningsuppehåll efter att jag slutade spela handboll som 35-åring, men tog upp det igen och försökte hänga på mina döttrar när dom tränade utanför sin ordinarie basketträning. Och det har jag fortsatt med – fastän mina tjejer så småningom (tyvärr) slutade spela basket..
Iallafall.
Det har varit en hyfsat bra vecka. Jag har haft ett par bra möten med bl a en av mina adepter.
Nedan är en bild från när jag tog en kaffe med min dotter Micaela innan ett löppass.

.. och på tal om min Micaela så är jag sjukt stolt över henne! Hon är en av projektledarna för Helsingborg Pride. Nedan bild är från häromdagen när ett samtal med Marika Carlsson spelades in på Radisson Blu i Helsingborg.

.. Micaela arbetar även för Malmö Pride, i år är fjärde året i rad som hon fick förtroendet att producera Pride House. Och fram till denna veckan studerar hon dessutom på heltid. Så ja, ni fattar att jag är stolt – och det är jag över båda mina fantastiska döttrar <3
Så oerhört lyckligt lottad jag är!
Nu kolla på dålig serie på Netflix, tata alla fina människor!

Comments are closed.

Arkiv