Jeffrey Epstein – Filthy rich (filthy human being – or more like it: poor excuse of a human being)

Såg dokumentären om Jeffrey Epstein, ni vet den där empatilösa, onda och korrumperade pedofilen som till slut åkte dit och inte kunde köpa sig fri för att fortsätta manipulera och utnyttja främst unga kvinnor. Oj vad irriterande det var att sitta och se honom så himla entitled. Och feg, han svarade inte på en enda fråga. Han ansåg sig själv på fullaste allvar vara oskyldig. Hur är man funtad??


Och den här Ghislaine Maxwell på nedan bild, hans lika vidriga flickvän som ordnade flickor till honom – hur är hon funtad? Hon är ändå kvinna. Jag förstår inte hur man kan vara så ond.

Det sägs iallafall att han tog livet av sig i häktet, men obduktionen visar att han troligtvis blev mördad – antingen hade han beställt mordet på sig själv eller så var det några vakter som tog saken i egna händer. Vad synd. Han borde ha fått leva och avtjäna sitt straff. Och då inte på samma sätt som första gången han ”satt inne”; då blev han dömd till 18 månaders fängelse (men satt bara 13) och, håll i er nu, men han fick lämna fängelset 12 timmar om dagen, sex dagar i veckan för att ”jobba”. Say what! Vad är det för ett fängelsestraff?

Synd att han kom så lindrigt undan. Han borde som sagt ha fått leva, dömas och sen ta sitt straff som en riktig man. Inte som en liten fegis som inte pallade trycket. Don´t do the crime if you can´t do the time – är det inte så man säger?
Man ska inte tala illa om döda, men den här maktgalna psykopaten är det nog inte många som saknar. Hans offer lär väl knappast göra det iallafall. Jag hoppas innerligt att alla hans offer, och det var många tyvärr, hittar ett sätt att bearbeta och fungera i vardagen trots det dom råkat ut för.

Comments are closed.

Arkiv