Kaló mina, som vi säger i Grekland

Ny månad, juni, och nu är det officiellt sommar. Och till skillnad från förra året så här dags så är även vädret med på noterna (tror iaf det var dåligt väder förra året).
Idag hade vi över 22 grader och strålande sol. Det blev några timmar i trädgården. Skönt. Tacksam att jag har en trädgård. Men orutinerat nog så brände jag mig..

Jag springer, som vanligt. Min ventil. Det skönaste jag vet.

Jag har nästan blivit beroende av den nya Risifruttin, den med lakritssmak – så himla gott.

Nedan Wisti var lite kul, haha..

.. och så den ständiga frågan – ska jag åka till Grekland i sommar? Gränserna har ju öppnat även för svenskar. Men jag vet inte om jag ska. Jag har varit helt inställd på att stanna hemma i sommar. UD avråder fortfarande och det gäller tom den 15e juli. Även om UD ändrar sina regler och ”tillåter” resor så tror jag att jag ändå kommer stanna hemma. Det är både en kostnadsfråga, men även en säkerhetsfråga. Faktiskt även en fråga om hur resten av min familj tänker göra. Jag vill gärna att familjen är samlad på ett ställe.
”Alla” säger dessutom att flygpriserna kommer vara skyhöga, men jag är inte så säker på det – folk kommer ju inte flyga om det är för dyrt. Tror jag – jag vet inte.
Jag vill ju absolut träffa mina släktingar och vänner, men..

Det har varit Mors Dag och mina döttrar har uppvaktat mig. Så oerhört tacksam jag är över mina fantastiska döttrar. Så kloka, så snälla, så ödmjuka, så omtänksamma. Vackra är dom oxå.

Ser fram emot några studentfester denna veckan, och några middagar med vänner.
Jag har ”vant” mig vid den nya tillvaron, coronatillvaron, men jag längtar ändå tills den är över. Känns som att det måste snart få räcka.

Önskar alla fina en fin vecka, en fin månad och en fin sommar. Ta hand om er därute och glöm inte solkrämen 🙂

Comments are closed.

Arkiv