När man får oväntat besök …

Oväntat, men mycket välkommet besök.
Mina fantastiska föräldrar <3
Givetvis kom dom inte tomhänta. Mamma hade gjort keftedákia (köttbullar) samt tzatziki och melizanosalata, auberginesallad. Så gott. Just det, dom hade med sig en tsouréki till, påskbrödet som jag älskar. 

På nedan bild ser det ut som att min pappa tänker något i stil med: ”vad säger hon nu igen” – och det skulle mycket väl kunna vara så, men inte denna gången, hahahaha 🙂

Vi satt i trädgården för säkerhetsskull, och när det började bli lite kallare så åkte dom hem. 
Jag älskar att hänga med mina föräldrar. Verkligen älskar det. Men det här jävla viruset alltså, det har fan satt jävligt många käppar i hjulet för oss (och många andra givetvis). Självklart inser jag att vi är mer lyckligt lottade än många andra, jag har flera personer i min direkta närhet som har förlorat föräldrar i corona, senast idag fick jag veta att en mycket god vän förlorade sin pappa idag. Just den här vännen umgicks jag med igår, och vi var tillsammans när hon fick beskedet att hennes pappa fick åka in akut till sjukhuset, och idag, mindre än 24 timmar senare, dog han. Så sorgligt. 
Så ja, jag saknar att hänga med mina föräldrar, men jag är oerhört tacksam för att ingen i min familj, eller någon av mina nära och kära är sjuka. 

… more often mum and dad <3

Det kommer. Det vet jag att det gör <3

Comments are closed.

Arkiv