När man vaknar alldeles kallsvettig …

… för att man drömde att man har ätit godis! Ja, alltså, eftersom man är på godisförbud fram till sin födelsedag. Och den födelsedagen ligger väldigt långt fram i tiden känns det som just nu.. oavsett så var jag lättad när jag väl insåg att det bara var en dröm. Men att jag emellanåt blir sugen, det kan jag inte förneka.
Det är dock ok att dricka vin, namnet till trots, och äta utan att räkna EN gång i veckan. Och so far har jag lyckats hålla det sedan årsskiftet.


Och givetvis springer jag…

..fast nedan variant på ovan bild är mycket roligare än originalet, hahaha

Min expartner-in-crimes man, Peter, som varit i farten igen, hahahaha 🙂
Så jäkla ball!

Nu tillbaka till det jag gjorde innan, tata alla fina människor.
Hang in there, corona kommer blåsa förbi, det är bara en frågan om tid (säger jag kanske mest i ett tappert försök att övertala mig själv…).

Comments are closed.

Arkiv