Tiden går fortfarande sin gilla corona-gång

Det här kunde ingen vänta sig. Att en virusinfektion skulle bokstavligen lamslå en hel värld.
Livet går dock sin gilla gång ändå, iallafall för mig. Ja, förutom att ganska mycket har förändrats då. Såsom mina affärer. Mina uppdrag är dessvärre on hold. Fullt förståeligt. Men det kan kvitta, det går ännu ingen nöd på mig. Det värsta är att jag inte kan umgås med mina föräldrar. Det saknar jag något enormt.
Vi har dock varit där och lämnat saker vi handlat. Men vi kramas och pussas inte och jag saknar verkligen det. Jag saknar att hänga med min mamma och pappa 🙁

Annars är det mesta som vanligt som sagt. Mina fantastiska döttrar har fyllt 24! <3

Jag springer som vanligt. 7-10 km varannan dag.
Jag håller en del intervjuer över telefonen och jag tittar på serier som aldrig förr.


Jag har köpt en ny tvättkorg 🙂 hur snygg!! Det blev genast lite roligare att tvätta, hahaha.

Jag bakar och lagar mat som aldrig förr.


Vi handlar en del men inte särskilt ofta eller mycket. Och när vi behövde toapapper så nästan skämdes jag, och då tog jag ändå bara ett paket.

.. och så var den här lite rolig:

Covid-19 kommer ju blåsa förbi. Frågan är bara när.
Resan till Bergamo med tjejgänget i slutet på maj lär såklart inte bli av. Inte heller min resa till Grekland den 1/7 som det ser ut nu. Något jag ändå skiter i, det är bara förlorade pengar. Att vi är friska är hundra gånger viktigare.

Nu tillbaka till det jag gjorde. Tata folket, ta hand om er och stanna hemma!

Comments are closed.

Arkiv