Då har vi ett nytt datum igen för muntlig förhandling…


22 april kl 9-10.30.
Jag vet, det börjar bli löjligt.
Ska vi satsa pengar på om detta nu blir av…? Tredje datumet vi får, tredje gången gillt – kanske?
Jag kan nästan slå vad om att vår kära motpart kommer få en allvarlig släng av digerdöden just den 22 april. Eller coronaviruset, eftersom det är så inne nu.. inget jag önskar henne givetvis, hon är ju trots allt med barn och det stackars barnet förtjänar inga sjukdomar.
Eller så kommer hon väl på den briljanta idén att hon faktiskt fått jätteont i magen och behöver uppsöka sjukhuset akut just den dagen och tiden. Eller faktiskt tillochmed kvällen innan i hopp om att bli inlagd. Inget kommer att förvåna mig.

Nåväl, återstår att se om hon och/eller hennes ombud behagar komma. Domstolen sa något om vite på 4000kr plus tredskodom om hon inte kommer, men vår kära motpart har redan ett par tredskodomar på sig, ytterligare en gör nog ingen större skillnad för henne.

Jag förstår inte varför domstolen inte fattar beslut baserat på vad dom redan har. Hon emotsäger sig själv hela tiden, vilket domaren oxå påpekade till henne, och allt hon säger kan vi motbevisa genom hennes egna mail. Precis allt.

Dessutom.. hon upphör verkligen inte att förvåna. Jag reagerar knappt ens längre. Vet att jag har sagt det innan, men det här är inte en frisk person. Definitivt inte.

Fick veta att hon lagt upp nedan bilder på sin Instagram: först det angående förtal – bara när det passar henne är det ok. Hon vill ju få det till förtal att jag berättar för folk att hon lurat min dotter på 20.000kr. Men för nedan tjej är det okej att hänga ut sin förövare – vilket jag oxå anser är helt okej! Lika okej som det är för mig och alla andra jag berättar för, att hon är en bedragare och någon man ska undvika. Man måste ju få varna människor. Rötägg ska helt enkelt hängas ut.

Sen har vi det här.. jösses. Jag kan knappt hålla mig för skratt.. Ska HON, vår bedragare, prata om skatt? Hon som är prickad hos kronofogden och skyldig hundratusentals kronor (!!!), hon som förmodligen aldrig gjort ett ärligt handtag i sitt liv – ska hon göra sig lustig på  Biancas bekostnad och prata om skatt??
Bianca kanske inte är den skarpaste kniven i lådan av vad jag fått höra, men hon är nog hundra gånger smartare än vår bedragare. Och ärligare, framförallt! Mycket ärligare!

Nedan bild är oxå ganska rolig – hon rackar ner på restaurangbranschen – som hon dessutom påstår är värderade till miljoner (vilken värld lever hon i egentligen?) – som inte betalar städerskor, DJs och städare det dom förtjänar; har hon glömt att hon själv inte betalat för just städhjälpen hon anlitat, både flyttstädning och sedan vanlig städning?? Två städbolag är nämligen oxå fordringsägare hos kronofogden… (och sen vet jag att hon själv fått betalt i mat och öl när hon spelat på några ställen – well, hon kanske bara får betalt det hon förtjänar).

… och avslutningsvis, här skyller hon gärna på stjärnorna som lockar folk att skuldsätta sig – är det månne kändisarna som lockat henne att låna hundratusentals (!!!) kronor och blåsa folk på pengar, som resulterar i att hon hamnat hos kronofogden??
Vad sägs om lite eget ansvar..?

Ja herregud. Det här är ju så sjukt, så sjukt.
You can´t make this shit up folks.
Hon är på riktigt. Tyvärr är hon på riktigt.

Hon är en sådan otrolig hycklare att det fan knappt kan vara möjligt. Målar upp sig som värsta kommunisten men är i själva verket en riktig bluff. Tänk att folk köper hennes bullshit. Well, det säger en del om även deras intelligensnivå.

Jag undrar om hon någon gång kommer till insikt. Förmodligen inte.

Fortsättning följer.

Comments are closed.

Arkiv