Corona hit & Corona dit…


Lite så…  det är väl inte nu vi ska börja tvätta händerna? Förhoppningsvis har vi gjort det hela tiden. Jag personligen är inte rädd för att bli smittad. Inte heller är jag rädd för att dö om jag nu skulle bli smittad, peppar-peppar. Jag hade influensan from hell för två år sedan, eftersom den inte dödade mig, lär inte Covid-19 göra det heller. Peppar-peppar, som sagt..
Däremot vidtar jag åtgärder så som att inte resa, jag har tex bla en resa bokad till Italien, den tänker jag givetvis inte genomföra (såklart!). Jag tar inte kunder och kandidater i hand. Jag undviker folksamlingar och jag hamstrar INTE! Vissa människor förvånar mig, allt toapapper är tydligen slut överallt. Herregud. TOAPAPPER? Jösses…

Jag fortsätter leva livet precis som vanligt, förutom att jag tvättar händerna ett par extra gånger. Och givetvis kör jag mina löprundor som vanligt, igår sprang jag 7km med en av mina nya loggade kläder 🙂 det blev en riktigt härlig runda!

Just det, och så fick jag ”VD”-parkeringsplatsen utanför mitt kontor, hahaha. Kan inte minnas sist det hände. Har nog bara hänt en eller två gånger under dessa 2-3 år som jag suttit på Hamngatan. Det är aldrig ledigt på Hamngatan. Aldrig!

Borde nog köpa en lott 🙂

Tata folket, och kom ihåg att inte stressa upp er över saker ni ändå inte kan påverka.
Och sprid heller inte information hursomhelst. Alla människor är inte kapabla att dra egna slutsatser eller att tänka själva. Skräm medandraord inte upp folk i onödan. Hänvisa till säkra källor såsom FolkhälsomyndighetenKrisinformation eller WHOs Q&A hittar man här, eller om man är arbetsgivare kan man vända sig till Arbetsmiljöverket.

Don´t panic. Det kommer bli bra.

Comments are closed.

Arkiv