Det bästa med vintern undrar ni?


När den är slut! Och det verkar den vara just nu. Skönt.
Men to be fair, vi har faktiskt inte haft en ordentlig vinter denna gången, något jag personligen är mycket glad över. Det har inte snöat, tack gode gud för det, och det har varit få dagar med minusgrader. Jag har såklart frusit ändå, för det gör jag alltid.
Så hejdå vintern som aldrig var en riktig vinter, och HEJ våren! Du är så välkommen och jag har saknat dig såååå mycket. Jag saknade dig så mycket att jag faktiskt inte orkade vänta, därför bokade jag resa till varmare breddgrader för att få liiiite mer värme än här, ca 20-23 grader närmare bestämt, och det ser jag mycket fram emot.

För övrigt, så har vi nytt rättegångsdatum; den 13 mars ”kunde inte” motombudet.. så nytt datum är den 27e mars. Återstår att se om hon behagar kunna då? Jag frågade såklart tingsrätten hur länge hon kan få hålla på och förhala. För det är precis det hon håller på med.
Så, den 27e mars är alltså det nya datumet. Får se om det blir av.

Nu full fart mot måndagen och denna nya veckan som kommer bli något alldeles extra <3

Comments are closed.

Arkiv