Vilken vecka.

Jag fyller mina dagar, kan man lugnt säga. Denna veckan har gått i ett.
Från Näringslivsgalan i måndags kväll..


(med ”förfest” hos PWC – och nedan kan ha varit det godaste jag ätit!)

… till att vara ”barnvakt” (barn & barn, han är 13 år och huvudet längre än jag) åt min fina systerson Dimman, som hade febern, stackarn.

… till mina löprundor (naturligtvis)

… till middag hemma …


(och middag hos mina föräldrar)…
.. till fler löprundor…

.. till mys med dottern hemma, som äter merenda-mackor. Så jäkla gott.

Till meze-night hos syrran…

… till fler löprundor (och en powerwalk med väninna som slutade med att jag fick asont i mitt högra knä – men jag kunde ändå springa 6km (!) dagen därpå. Konsigt va?)..

… till att jobba med att sälja in nedan utbildning..


.. Lottas & min endagsutbildning för rekryterande chefer.
Här kan du anmäla dig: https://simplesignup.se/event/164084-rekryterande-chef
(kontakta mig på daniella@appointed.se om du vill veta mer).

Utöver allt detta, så har jag varit på flera styrelsemöte och informationsmöte för våra elitdamer, samt våra medlemmar. För er som inte levt under en sten de senaste veckorna, så har ni säkert läst om LB07, fotbollsklubben vars styrelse jag sitter i, vilka utmaningar vi ställts inför… Nåväl, nu är vi på rätt väg och jag kan bara hoppas att det snart vänder.

Och så har jag fått ett tungt och svårt rekryteringsuppdrag, som jag givetvis kommer landa, och som tur är så är jag inte under våldsam tidspress.. 🙂
Tur oxå att det är sportlov och halva Malmö är bortresta, inklusive min kund :), då har jag all tid i världen att leta efter den tunga infrastrukturprojektledaren som oxå ska vara väg- & vatteningenjör. Känner ni någon sådan, hojta!

Tata alla fina människor, nu ska jag hålla söndag.
Glöm inte att göra goda gärningar! <3

Comments are closed.

Arkiv