När ett silver faktiskt är en vinst

Jag vet, jag vet, ni trodde aldrig att ni skulle höra det från mig, men precis så är det i just detta fallet; i helgen krigade min systerdotter Anna till sig ett silver i Ungdoms-SM som gick av stapeln i Linköping. Hon slog dessutom alla i sin pool.
Så varför är silvret en vinst? Jo, dels för att hon är ett par år yngre än segrarinnan – som absolut var en mycket värdig vinnare, inget som helst snack om den saken! – men främst för att Anna bara 2,5 veckor tidigare var på sjukhuset för att tömma sitt skadade knä på blod och vätska. Hon borde egentligen inte ens tävla, men vinnarskalle som hon är, så ville hon.


Nedan när Anna går till final …

… och såhär glad var hennes grymma tränare Uffe när Anna säkrade finalplatsen 🙂


Min fantastiska syster och hennes lika fantastiska man <3

Väl hemma väntade familjen in henne för att överraska, tillsammans med Annas fina lillebror Dimitris, som tyvärr är sjuk stackarn, och fina lillasyster Aliki, som här nedan håller upp plakatet som är fastklistrat på en krycka – samma krycka som Anna gick på för bara några veckor sedan.

15 ÅR OCH NÄSTBÄST I SVERIGE, HERREGUD SÅ STOLTA VI ÄR <3

Nu är det dock back to reality som gäller.. sportsliga framgångar i all ära men skolan comes first 🙂

Och nu är det även snart dags för mig att bege mig mot Näringslivsgalan.
Tata folket, shit vad livet är underbart! <3

Comments are closed.

Arkiv