Man tar sig för pannan…

Det finns verkligen ingen ände för hur delusional vår bedragare är. På riktigt alltså.
Läs nedan. Sorry för inte så bra bildkvalitet.

Ekonomiskt utnyttjande”, skriver hon och ”att göra bra saker” – det är alltså helt ok att HON ”gör vissa bra saker” och sedan utnyttjar folk – inte ”bara folk”, men vänner oxå! –  ekonomiskt.
Alltså herregud. Herregud. Det här är ju på riktigt en sjuk människa. Hur i helvete kan man vara så jävla entitled? Det övergår på riktigt mitt förstånd. Jag greppar verkligen inte detta. Och jag är normalbegåvad, hyfsat allmänbildad och vid mina sinnes fulla bruk – greppar ändå inte hur denna sjuka människan är funtad.

Jag skrev oxå häromdagen kort om Skellefteå Pride och deras grova okunskap i att boka talare. Hon ska alltså föreläsa om klass – HON som bedrar arbetarklassen på pengar! HON ska prata om klass!? Kan ni fatta hur absurt detta är? Hon har blåst både studenter och städare, det är nämligen den typen av människor (och såklart alla sms-långivare) som har dragit henne till kronofogden och inför rätta.
Jösses. J Ö S S E S.
Inga bakgrundskontroller gjorda där inte.. heller inte mottagliga för information.. Skellefteå Pride alltså. Well, innan jag går vidare ska jag först ringa kronofogden och kolla status. Hennes skuld var uppe i över 330.000 kronor för två månader sedan, den måste vara närmare 350.000kr nu – om inte fler fordringsägare dykt upp. Det vet jag på måndag.

Lägg den 13 mars på minnet, då ska vi upp i rätten igen, har vi preliminärt fått veta. Ni kan tro att jag längtar. Shit som jag längtar!

Och löprundan ikväll, den gick riktigt snabbt, hahaha 🙂

Trevlig helg alla normalt funtade människor. Kom ihåg att vara god och gör goda saker. Karma biter dig annars i rumpan. Tata!

Comments are closed.

Arkiv