Hej nya årtiondet!

Första dagen på året börjar alltid med en 10km lång löprunda.

.. så även denna nyårsdagen den 1/1 2020.
Jag var inte ett dugg bakfull, det är jag aldrig på nyårsdagen eftersom jag aldrig dricker på nyår. Jag står inte ut med tanken på att inte kunna komma hem när jag vill, därför kör jag. Det är ju nästintill omöjligt att hitta taxi just nyår.

Iallafall, det blev en rolig fest 🙂

.. med riktigt god mat!

… riktigt god mat blev det även dagen därpå hemma hos brorsan.

Men efter all den goda maten flera dagar i rad är det nu fil som gäller, haha.

Just kidding. Men det blir åtgärder i form av godisförbud för min del med start idag. 6 månader utan godis, choklad, glass, bakelser mm lyder restriktionen. Just nu känns det inte alls svårt, jag är verkligen fed up på allt vad godis heter. Och förra året klarade jag 9 månader utan godis, så det ska väl gå bra denna gången med.
Jag kommer vara ledig veckan ut och sen ser jag fram emot att komma tillbaka till rutinerna till igen.

Gott Nytt År önskar jag (igen) alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv