Traditioner är till för att hållas

Som vanligt fikade vi på förmiddagen på julafton.
Det är en tradition som våra föräldrar haft med sina bästa vänner, som vi brukade våldgästa, men på senare år, typ de senaste tio-femton åren, har även jag och min syster gjort det till en tradition för oss. Denna julafton kunde inte mina föräldrar närvara.


Vi hade iallafall trevligt. Det stora samtalsämnet var min outfit… okej, jag erkänner, det blev liiiite too much med allt det leopardiga (heter det så?)…


Fan, tillochmed mina skor var leopardmönstrade. Som sagt, jag erkänner att det blev lite väl too much. Jag tänkte mig inte för.. haha!

Julafton firades som vanligt med familjen, juldagen likaså.

Dans och fest till långt in på natten.. men vi lämnade vid 00.30-tiden.. man är inte längre 20.. tantvarning på den kommentaren, jag vet, haha. Men vadfan, jag fyller 50 till sommaren, då får man vara lite tant.

Med min fantastiska pappa Michael <3
Älskar att hänga med min familj.

Som vanligt har jag sprungit, denna gången med Maria Lindberg som är här över julen.

.. och som vanligt har jag jobbat lite, och det ska jag göra nu med.

God fortsättning alla, och please. var extra snälla, det är ändå jul <3

Comments are closed.

Arkiv