All I want for Christmas is you

Men tydligen var det någon som önskade sig mig för några år sedan – och varje år sedan dess!
Se nedan, hahaha.


Tacksam för ”Facebook Memories” 🙂
Jag kan för övrigt ha tre månaders semester närhelst jag känner för det, egenföretagare som jag ju är. Något jag är extremt tacksam över, att jag styr min tid själv. Men tre månader utan att jobba, hade jag ens klarat det? Förmodligen inte. Jag älskar att jobba och jag älskar mitt jobb.

Jag älskar oxå att hänga med människor jag älskar.

Jag älskar mina löprundor.

Jag älskar det årliga julbaket med mina väninnor, och speaking of julbaket så lovade jag återkomma med årets skörd:

Jag vet, den ser inte ut som förra årets..
Men årets nykomling på julbaket var dessa superfina och riktigt goda granarna! Granarna är definitely here to stay!

Vad som mer är here to stay är musikquizen som min koumbara stod för, och även karaokemaskinen, hahaha.

Julmössorna med blinkande ljus är nog oxå here to stay.

<3

Jag sa att jag älskade mina löprundor va? Idag blev den 7km längs Ribban Beach. Underbart.
Kort och gott, jag älskar mitt liv.
Och som jag tidigare nämnt, jag blir extra blödig när det är juletider, så snälla; var en god människa! Vet du någon som är själv på julen, bjud in. Vet du någon som har det knapert ekonomiskt, hjälp den personen. Kan du underlätta för någon, gör det! Det kostar så lite.

Comments are closed.

Arkiv