Dalby BK, Köpenhamn & Emporia

… min systerdotters brottningsklubb.
Jag sponsrar ju egentligen bara min systerdotter Anna (hon i vitt), men så slog jag till och köpte t-shirtar till alla i klubben. Det är ju ändå snart jul och då ska man vara extra snäll 🙂

… och så har jag varit i wonderful Copenhagen with my wonderful daughters <3


Vi hängde en hel dag i Köpenhamn, så mysigt. Jag älskar att hänga med mina tjejer, oavsett var vi är.

Förresten så gick jag på Emporia i godan ro, köpte julklappar och pratade samtidigt med min väninna Lotta i telefon, när jag tyckte att det började lukta riktigt illa – och kan ni tänka er att jag precis i det ögonblicket som jag kände stanken, oxå såg den korta och korkade lilla (alltså bokstavligen lilla, på alla plan förutom på bredden), den före-detta så-kallade väninnan till mig, ja ni vet hon som min exsärbo drog över en kvart efter att vi hade gjort slut? Precis, hon som är 1.10 cm lång med armarna uppsträckta i vädret. Jag kunde inte help myself utan utbrast ”Shit vad det luktar illa!” (Jag vet, jag vet, det är så under min värdighet.. men jag kunde inte hjälpa det.. okej då, jag ville inte hjälpa det…hahahaha).
Hon satt på en bänk med en kille och förpestade luften på Emporia. Undrar om den här killen verkligen vet vem hon egentligen är? Man kanske borde informera honom..
Nåväl.

Jag har iallafall sprungit som vanligt.

Jag har jobbat som vanligt och jag har oxå kunnat ta det lite lugnt mellan varven, även det som vanligt.

Tata folket och kom ihåg att alltid hålla er rena, och då inte bara fysiskt. Den fysiska stanken kanske man kan tvätta bort, men den inre fula stanken, den går dessvärre inte bort, oavsett hur mycket man än tvättar sig.
En gång rutten i själen, alltid rutten i själen.

Comments are closed.

Arkiv