Ombytta roller

Det är ju egentligen mamman som ska skicka med mat till sitt barn. Well idag (och faktiskt vid ett par andra tillfällen) var det mitt barn som skickade med mig mat hem, hahaha!
Min Micaela hade lagat supergod lasagne, som hon alltså skickade med morsan hem <3Hemma hos Micaela..

… och på tal om morsor så var både jag & min bedårande bror hos våra föräldrar på lunchen innan idag. Och jodå, mamma ville skicka med linssoppa, men jag hade ingen möjlighet att ta med mig då jag inte skulle komma hem förrän sent (varit på flera möten samt på Advokatbyrån Setterwalls julmingel på kvällen).

(men nu gjorde ju inte det något, då min dotter istället skickade med mig mat hem, hahah)

Älskar livet som egenföretagare. Älskar att styra min egna tid och bestämma varifrån jag ska jobba.
Älskar att jag ska hänga med mina vackra döttrar precis hela dagen imorgon, luciadagen.
Älskar mitt liv! <3

Comments are closed.

Arkiv