Vet att det är under min värdighet …

… att skriva som jag gör om vår lilla bedragar-parasit. Se, där kom det igen. Men jag kan inte hjälpa det. Eller rättare sagt, jag vill inte hjälpa det. Jag finner inga andra ord att beskriva henne på, eftersom det inte finns något bra att säga om henne. Jag vill heller inte anstränga mig för att vara snällare och inte så nedlåtande som jag ju är. Eftersom hon helt enkelt inte förtjänar att beskrivas i positiva ordalag. Hon är en bedragare och parasit som inte tillför samhället något, och jag är av den bestämda åsikten att man kallar en spade för en spade. Hon är en bedragare och parasit, och det är precis så hon ska omnämnas. Det finns inga förskönande andra beskrivningar.

Menmen, vårt och mitt liv kretsar såklart inte bara kring denna lowlifen. Vi har förmånen att få göra så många andra roliga saker oxå, saker som parasiten aldrig kommer få vara en del av, som tex att vara VIP-bjuden på Sparbanken Skånes Framtidsdag, där man hade bjudit in bl a Fredrik Reinfeldt och Colin Moon som talare. Fast Reinfeldt hade vår lilla bedragare inte velat lyssna på iallafall, uttalad superkommunist som hon ju är – men som ironiskt nog inte lever som hon lär. Skrattretande, för övrigt. Ja, ni fattar vilken sort hon är.
Snart är det helg. En intensiv vecka går mot sitt slut och jag är så tacksam för allt jag har. En familj som jag dyrkar, ett jobb som jag älskar och vänner som jag oxå älskar. Framförallt är jag så tacksam över att vi alla har hälsan i behåll.
Och på tal om att ha hälsan i behåll, ja, jag kör mina varannan-dag-löprundor som vanligt, och nedan är en bild från morgonens löprunda.

Jag har verkligen allt jag behöver. Tacksam och ödmjuk.

Trevlig helg önskas alla fina människor <3

Comments are closed.

Arkiv