Om man hade velat se en komplett idiot …

… så skulle man ha varit på vår rättsliga förhandling idag.. ja, ni vet, den där lowlifen som är skyldig min dotter 20.000, idag hade vi en muntlig förhandling, en förhandling som jag var helt säker på att hon inte skulle dyka upp till. korkad är hon väl ändå inte, tänkte jag. Men jodå. Precis så korkad, och ännu mer, är hon tydligen.
Hon dök alltså upp. Till skillnad från hennes ombud (!). Kanske just därför hon dök upp själv. Annars hade hon dömts i sin frånvaro och åkt på ytterligare en tredskodom. I nuläget har hon två tredskodomar på sig, en från Region Skåne och en från Nano Invest, för kännedom.
(fast det kan faktiskt vara fler… har inte kollat upp just det lately).

Hursomhelst. Hon dök alltså upp som sagt. Till vår glädje – men oxå förvåning. Jag trodde faktiskt inte hon skulle vara  jävla blåst. My bad. Klart jag hade fel på den punkten.
Hon satt där, jätte-entitled. Och hånlog. Och svarade inte på en enda fråga som hon fick av domaren. Hennes stående svar var något i stil med ”jag har inget mer att tillägga än det som redan står i papperna”.
Fullständigt respektlöst. Det är förvisso inget som förvånar mig. Hon har ingen respekt för andras tid, eller för arbetande människor.
Hennes agerande fick henne verkligen att framstå som en komplett idiot. Det förvånade inte oss – vi vet ju redan att hon är helt dum i huvudet, och om jag får gissa så tror jag inte att domaren var överdrivet imponerad över hennes agerande heller.
Vem vet, hon kanske tänkte ”bäst att hålla käften och bara misstänkas för att vara en idiot, än att öppna käften och undranröja samtliga tvivel om hur blåst man egentligen är…” – well, här råder det verkligen inga som helst tvivel. What-so-ever. Bruden_är_blåst.

Vi kom iallafall inte överens. Lowlifen erbjöd oss 10.000kr, vi sa nej till det. Så nu går vi vidare till nästa steg.

Nästa gång ska de som vill närvara vid rättegången få veta vilket datum som gäller – i god tid!, och vill man komma är man mer än välkommen.
Några av dom som hon är skyldig pengar ville faktiskt närvara, men framförhållningen var dålig från min sida, så det blev inget. Nästa gång ska jag vara ute i bättre tid. Kan ju vara trevligt för henne att mötas med folk hon blåst. Not.

To be continued. Nu är det lite jobb som gäller.
Tata folket och kom ihåg, var en god person. Inte en komplett idiot.

Comments are closed.

Arkiv