Status över vårt 20.000kronors-ärende, undrar ni?

Jag har faktiskt fått flera mail där man undrar över hur det går med vår indrivning av våra 20.000kr.
Låt mig berätta 🙂
Hennes ombud kontaktade min dotter och ville förlikas. 8500kr var hon tydligen beredd att betala tillbaka.
Hon drar av för en grafisk profil – en grafisk profil som min dotter var beredd att betala för, mot att hon fick använda den. Såklart. Som om det ens skulle behöva förklaras (!).
Men se, det hade inte vår lilla bedragare tänkt. Vår lilla bedragare hade tänkt att min dotter ska betala för hennes grafiska profil. Hm.. Well. Man behöver inte ha ett medlemskap i mensa för att förstå att min dotter inte vill betala för hennes grafiska profil. Hon, bedragaren, skriver dessutom i mail till min dotter: ”Du har inte rätt till den när den inte är beställd åt dig. Det förstår du väl?” Sedan skriver hon ”Du har beställt den tillsammans med mig vilket gör dig skyldig att betala.
Va?! Snälla säg att det inte bara är jag som ser det uppenbara här? Retorisk fråga, jag vet att ni mina kära ca 20-30.000 läsare, att majoriteten av er inte är lobotomerade.

Nu försöker hennes ombud få det till att min dotter inte får ta del av den grafiska profilen eftersom hon inte betalat för den. Vet inte om man ska skratta eller gråta över ”vändningen” hennes ombud försöker göra.. Undrar om hennes ombud tror att det är ett gäng idioter som sitter i tingsrätten? Det finns nämligen något så banalt som datum i våra konversationer. Man kan alltså väldigt lätt utläsa vad som sades när. Självklart står erbjudandet om att köpa loss halva grafiska profilen, inte kvar.

Hon drar även av pengar för en påstådd kontorsplats som min dotter alltså påstås ha hyrt.
Min dotter var mycket tydlig med att hon varken hade behov eller ens råd med en kontorsplats. Ändå hävdar vår bedragare att min dotter visst har hyrt en plats.
Så jag ringde kontorshotellet och bad om avtalet som min dotter ju då rimligen måste ha signerat för detta, men se, det kunde man inte skicka. Av den mycket enkla anledningen att det inte finns något avtal. Eftersom min dotter inte hyrt någon plats. Så himla enkelt.

Sedan försöker man oxå misskreditera mig genom att säga att det pågår en polisutredning mot mig. Jag skulle kunna utredas för mord – det har fortfarande ingen relevans i huruvida bedragaren är skyldig min dotter 20.000 eller inte.
Det är dessutom ungefär lika sant som när bedragaren påstod att en vice chefsåklagare hade ett ärende för förtal mot min dotter. Vilket heller inte hade haft någon som helst relevans i vårt ärende.
Jag förväntade mig faktiskt liiiite mer höjd från hennes ombud. Faktiskt gjorde jag det. Han är ju trots allt jurist. Förvisso inte så gammal. Men jurist, som sagt.

Vi kan motbevisa varenda en av hennes lögner. Precis allt. Det enda vi faktiskt inte har på mail är just kontorsplatsen – men då förväntar jag mig att vår motpart uppvisar ett avtal. Som ju inte finns.

Hennes skulder är förresten nu uppe i nästan ofattbara 330.000 hos kronfogden – plus dessa 31 ärendena som väntar. Den summan vet vi ännu inte hur omfattande den är. Innan veckan är slut kanske summan är uppe i över en halv miljon. Kanske oxå en miljon. Och att antalet ärenden som väntar på att hanteras går från 31 till 50? Allt är möjligt med henne…
Notera att hon kan ha fler skulder. Ovan summa på 330.000 är alltså bara hos kronofogden. Hon kan ju ha ytterligare skulder hos flera inkassobolag. Just inkassobolag är inte så snabba med att gå till kronofogden direkt, inkassobolagen tjänar ju på att räntan tickar.

Vilka hennes 14 fordringsägare är? Utöver en herrans massa inkassobolag, så finns det även två städbolag som hon är skyldig pengar.
Precis, städbolag som hon har anlitat till både en flyttstädning den 2 februari i år, samt återkommande veckostädning i hennes nuvarande bostad – rimmar inte det lite illa med hennes kommunistiska tillhörighet? Det är ju tjänstefolksmentalitet? Genom att anlita tjänstefolk så upprätthåller man ju dessa klasskillnaderna. Klasskillnaderna som hon så desperat försöker krossa.
Hur fan vore det om hon slutade snacka sitt jävla skit om klasskillnader och istället erkänner vilken bluff hon är.
Japp, uber-kommunisten använder gärna städhjälp själv, men schssss, inte tala högt om det.

Det är fan ta mig skrattretande.

Jag längtar som en tok till nästa vecka då vi äntligen får möta henne i rätten. Jag skulle dock bli förvånad om hon vågar dyka upp. Men jag hoppas… åååå vad jag hoppas att hon dyker upp.

S  N  Ä  L  L  A.
K  O  M.

Comments are closed.

Arkiv