Från 31 grader till åska och ösregn

”Sverige är det enda landet på jorden där du kan uppleva de fyra årstiderna på en och samma dag”, hörde jag att någon sa en gång i tiden. Det var ganska roligt då, minns att jag hörde detta det året som det faktiskt snöade i maj (!). Det är sant.
Vi har i flera dagar haft mellan 25 och 32 grader – bara det är ganska ofattbart när det är i slutet på augusti. I Sverige.

Igår var det väldigt varmt. Jag fick vänta till typ efter kl 20 för att ta en löprunda (det var ändå varmt). Brukar annars inte behöva tajma löpningen efter vädret i Sverige.Sent på kvällen öppnade himlen sig och regnet bara öste ner. Inte så länge, tack o lov (jag är livrädd för översvämning som jag ju haft en gång..)
Just nu, kl är ca 17, och det är 28 grader.. men imorgon ska det regna.

Skitsamma, alla årstiderna or not, jag älskar det här landet iallafall 🙂

Comments are closed.

Arkiv