Back on track på riktigt

Jag är inne på min andra arbetsvecka och det rullar på. Känns precis som att jag inte alls varit i Grekland. Så konstigt. Jag har ändå varit iväg en hel månad men samma sekund man landar hemma går allt till att vara som vanligt igen. Jaja.. jag är iallafall tacksam för att jag fick vara i mitt andra hemland en hel månad. Jag vet att inte alla är lika privilegierade som jag är. Och jag måste sluta säga att jag ”bara” fick fem veckor i Grekland denna sommaren. Det är ju verkligen inte så ”bara”.

Hursom, det är tur att jag älskar mitt jobb, som jag nu alltså är tillbaka på fullt ut. Det är kundbesök, intervjuer, telefonsamtal mm dagarna i ända.
Idag levererade vi oxå tårta till en av våra utrekryterade kandidater.

Vi levererar alltid tårta på kandidaternas första arbetsdag hos nya arbetsgivaren. Kunderna brukar uppskatta det och kandidaterna med. Och vi tycker det är en trevlig gest.

.. och så har Kronofogdens utslag angående den som är skyldig oss pengar kommit.

Inga överraskningar, hon blev såklart ålagd att ”genast betala” tillbaka våra pengar.
För säkerhetsskull lade jag oxå ett mail till henne med utslaget, och påminde återigen vänligt men bestämt att hon ska betala tillbaka våra pengar.
Undrar om budskapet går hem denna gången? Återstår väl att se. Även om vi verkligen inte har några större förhoppningar.. men som jag sagt flertalet gånger, ju längre hon väntar, desto större skada gör hon mot sig själv.

Nu ska jag vara speaker när vi, LB07, tar emot Kungsbacka på Limhamns IP. Wish us luck!

Comments are closed.

Arkiv