Alltså, ärligt talat!

Hej alla mina ca 20-30tusen läsare!

Jag kan helt enkelt inte låta bli, jag bara måste kommentera vad personen som är skyldig oss pengar, senast lagt ut på sin Instagram. Håll i er.

Hon tigger alltså pengar till sin hyra. Herregud. Socialen kan inte hjälpa henne eftersom hon tjänat för mycket. Eeehhh.  Nej. Knappast. Hon har verkligen inte tjänat för mycket. Hon har nog inte tjänat något alls. Om man tjänat för mycket har man väl råd med sin hyra? Eller så har kronofogden plockat hennes pengar.

Hon upphör verkligen inte att förvåna. Jag hade inte bemödat mig med ett inlägg om hon inte hade nämnt mig, jag är alltså den som ”smutskastar och trakasserar” henne. Återigen, nej, jag varken smutskastar eller trakasserar. Däremot berättar jag sanningen om vad hon har gjort och påminner om att vi vill ha våra pengar. Vilket jag by the way gjorde tidigare idag igen, nämligen skickade en vänlig påminnelse om att vi vill ha våra 20.000kr tillbaka.

Hon får väl för fan skaffa sig ett jobb som alla andra och göra rätt för sig! Arbetarklasskämpe som hon ju är! (Snälla säg inte att någon går på hennes skit!!).

Om det finns någon som mot all förmodan går på hennes bullshit, ja då är man lika blåst som hon är. Och jag undrar om hon någon gång skänkt pengar till någon annan. Det har hon garanterat inte. Hon ska bara ha och ha.

Inte för att jag har behovet eller ens vill berätta det, men jag skänker en del pengar till behövande, och har gjort det i väldigt många år. Jag har haft fadderbarn/fadderbyar innan jag ens själv hade barn (mina döttrar är 23 år). Jag skänker till BRIS, Barncancerfonden och till olika katastrofer. Så den bilden hon försöker måla upp om mig är helt fel. Men det vet alla som känner mig.

Nåja. Verkligheten kommer hinna ikapp henne oxå. Det är bara frågan om tid. Oj vad karma kommer bita henne i röven – eller det kanske precis är det som händer nu…

Comments are closed.

Arkiv