Everything always comes to an end…

… så även min månadslånga vistelse i Grekland. Men inte riktigt än.. vi har veckan ut kvar. Det har varit ca fem veckor med sol, hav, vila, jobb, träning och umgänge med familj vänner. Som vanligt alldeles underbart. Jag älskar Grekland och jag älskar att vara här. Älskar att hänga med min familj,  mina mostrar & fastrar och mina kusiner. Här kommer lite random bilder.

För första gången på flera år har jag faktiskt inte jobbat så mycket under min semester. Jag har givetvis svarat i telefon eller på mail som jag fått, men jag har inte searchat kandidater lika intensivt som jag brukar.

Det ska ändå bli skönt att komma hem och stanna hemma lite. Denna vintern och våren har jag varit i, i denna ordningen: Grekland (Kavala), Birmingham, Luleå, Grekland (Serres), Helsingfors, Tallinn, Grekland (Volos), Palma, New York, Krakow och så Grekland igen, i Kilkis/Thessaloníki. I oktober ska jag till Grekland igen, denna gången till Athen. Och jag ska till Stockholm på jobb nästa vecka men stannar bara över dagen. Om jag känner mig själv rätt kommer jag förmodligen åka någonstans i september.. hahaha. Vi får se. Nu ska jag iallafall först hem och bara landa.

Jag är så tacksam för allt jag har. Jag är verkligen lyckligt lottad.

Avslutningsvis, ni är några som undrat över den som är skyldig oss pengar: senaste är att hon fick sin juristkompis att skriva ett mail till mig med uppmaningen att hon inte vill bli kontaktad av mig mer. Som om jag skulle bry mig om det. Tror inte hennes juristkompis känner henne särskilt väl men jag informerade honom om att vad hon vill är helt ointressant för mig, och så länge vi inte får våra pengar tillbaka kommer jag inte att vara tyst om vad hon har gjort. Och ju längre hon dröjer med att betala tillbaka, desto fler får veta vad hon är för en. Det är inte svårare än så. Hon ska inte längre komma undan med att lura folk på pengar eller med sitt eviga snyltande. En civilrättslig process kommer nog oxå att inledas, det är värt de tusenlapparna det kostar eftersom hon garanterat kommer dömas, och sedan kan jag lugnt berätta vem hon är – offentliga handlingar ju. Fast… hon har ju redan ett par tredskodomar på sig, en från Region Skåne och en från Nano Invest. Borde ju oxå vara offentliga handlingar. Liksom hennes gedigna record hos kronofogden – vid endast 26 års ålder. Suck. Att hon inte skäms… well, det kommer hon att göra snart. Riktigt mycket kommer hon snart att få skämmas ihjäl.. det finns en Gud, och Gud ser.. det är inte okej att bete sig som ett svin och sen förvänta sig att det inte ska slå tillbaka. Det slår alltid tillbaka. Alltid.

Tata så länge alla fina människor. Och kom ihåg: gör rätt för dig och var en bra person. Det kommer man längst med 🙏🏼

 

Comments are closed.

Arkiv