Idiotin har inga gränser

Alltså.. angående den här personen som lurat min dotter på 20.000, som jag skrev om häromdagen, det här inlägget gjorde hon på sin Instagram häromdagen.

Hon glömde visst nämna några rätt så väsentliga detaljer: Jag sprider inga FALSKA rykten. Allt jag säger är sant – och allt kan styrkas med avtal och mail.
Det är hur sant som helst att hon är skyldig oss 20.000.
Det är hur sant som helst att hon (blandannat) sagt att pengarna är låsta på Folksam (nej, naturligtvis tror vi inte på det), och det är hur jävla sant som helst att hon sagt att vi ska få våra pengar tillbaka, ena dagen behövde hon tio dagar på sig, och nästa lovade hon att vi ska få våra pengar senast den 1a juli.
Well, det är den 4e juli och har vi våra pengar? Nej. Vilken överraskning va. Vi som tillochmed fick ”flippa, hota och kalla henne vad vi ville” efter den 1a juli om vi inte hade fått våra pengar – hennes egna ord, se nedan.

Det är sant att jag tog henne på Ribban när jag såg henne – tog; alltså pratade med henne. Jag gav mig inte på henne, som hon vill få det att låta. Och det kommer jag fortsätta att göra, nämligen peka ut henne som den tjuven och manipulativa lögnaren hon är.
Hotat med kriminella?? Eee… nä, inte riktigt. Och även om jag hade gjort det, är det någon normalbegåvad person som tror att jag skulle skriva det till henne??? Inte riktigt, va.
Däremot vet hon att folk erbjudit oss sin ”hjälp” – något jag dock starkt tillbakavisat. Sånt håller inte vi på med.
Det är sant att jag kontaktat hennes pappa. Jag skulle vilja veta om mina barn blåste folk på pengar och var prickade hos kronofogden (hennes skuld är nu uppe i 113.000kr, den var på 111.000 för ett par månader sedan). Men pappan var inte intresserad, han brydde sig inte sa han, och det respekterade jag.
 
Och ”idag fick hon beskedet att en åklagare tar upp fallet” som hon skrev i sitt Instagraminlägg. Alltså ärligt talat. Det börjar bli svårt att hålla sig för skratt.
Är det någon som har fyllt 7 år och som ens tror på detta???? Jösses! Jag hoppas verkligen inte det. Jag lovar och svär på att ingen åklagare har kontaktat mig! Det är ren bullshit.

Hon är en jävla bluff som utger sig för att stå på de svagas sida, hon pratar om viktiga ämnen som HBTQ, jämställdhet och rättvisa – men i själva verket är hon bara ett litet svin som blåser folk så fort hon får tillfälle! Min dotter är inte den första (tydligen har hon blåst en tonåring oxå när hon sålde t-shirtar ett tag, den unga flickan betalade men fick inte sina grejer). Förstår ni vilken jävla lowlife hon är. Lura unga människor. H E R R E G U D.

Jag blir så jävla förbannad över att folk inte är mer kritiskt tänkande och att istället för att kommentera ”aaa styrkekramar!”, ”Ååå stackars dig!!”, ”Men uuuusch så hemskt att du får stå ut med detta!” – utan istället fråga: ”Varför gör hon detta mot dig? Finns det någon anledning?

 

JA, DET FINNS 20.000 FKN JÄVLA ANLEDNINGAR!

Ovan är så sant om mig. Jag är världens snällaste människa. Tills du bråkar med mig eller i synnerhet mina barn.
Och jag har lovat henne att så länge vi inte får våra pengar tillbaka så kommer jag att göra allt i min makt för att se till att hon inte får uppdrag som hon kan fakturera, utan hon ska tvingas till en anställning så att kronofogden kan mäta ut hennes lön.
Det är mitt löfte till henne.

Comments are closed.

Arkiv