Ruttna människor


Vi har alla sprungit på dom. Jag är inget undantag. Inte mina döttrar heller, min ena dotter hade oturen att nyligen springa på en av de värsta sorterna: den som inte har några som helst problem att blåsa unga studenter på pengar som dom jobbat hårt för att spara och få ihop. ”Vår” ruttna person är själv inte heller så gammal, hon ska bli 27 i år.

Vi vände oss såklart till Kronofogden eftersom det finns ett vattentätt avtal men det visade sig att vi var nummer 13 på listan som ville ha pengar av denna ruttna människan.. nummer 13!
Hon är alltså redan skyldig 12 (tolv!!) olika fordringsägare sammanlagt 113.000kr (det var 111.000 kr för en månad sedan).
Så chansen att vi ska få våra pengar är inte så stor. Men då kommer jag att göra det till mitt mission i livet att se till att hon inte heller har så mycket pengar att röra sig med. Jag börjar med att se till att hon inte får fakturera på de uppdragen hon får. Att hon istället ska få det som lön så att kronofogden kan mäta ut hennes lön.
Att hon hyr ut ett rum svart för 5000kr i sin lägenhet blir nog svårt att bevisa, men det innebär inte att jag inte tänker försöka.

Herregud, 26 år och redan nedsvärtad hos KF. Pinsamt och patetiskt. I synnerhet när hon utger sig för att stå på arbetarklassens sida. Men sådan är hon, hon har inga problem att leva på andras pengar. Talar om stora och viktiga frågor men är i själva verket en jävla bluff.

Hursomhelst, hon har flera gånger lovat att vi ska få våra pengar tillbaka. Det rör sig om 20.000 kronor. Pengar som skulle gå till att bilda ett aktiebolag men som hon använde till annat. Först sa hon att pengarna var låsta på ett privat sparkapital på Folksam, sedan att dom hade ju köpt in saker via bolaget (notera, bolaget finns inte ens). Bullshit. Hon ljuger så fort hon öppnar käften. Jävla vidriga människa.

Senast lovade hon att pengarna skulle komma den 1/7, alltså som igår. Jag sa till min dotter att inte hoppas, jag visste att vi inte skulle få några pengar. Och mycket riktigt, det kom såklart inga pengar. Inte kan man förvänta sig att någon som hon ska göra rätt för sig. Hon är bara en liten manipulativ lögnare som inte har någon skam i kroppen – något jag oxå sa till henne när jag råkade springa på henne vid stranden för en månad sedan. Och jag kommer fortsätta peka ut henne var jag än ser henne, oavsett sammanhang. Folk ska veta. Och folk vet tydligen redan.. hon har, dumt nog, gjort sig ovän med ganska många personer i stan.. Intelligens är inte hennes starkaste gren. Heller.
Hon tigger dessutom pengar på nätet för sin ”psykiska ohälsa”, hon är tydligen bipolär säger hon. Frågan är om hon har diagnostiserat sig själv.
Herregud, finns det ingen gräns för hur lågt den här eländiga personen kan sjunka?
Tydligen inte.

Avslutar med Timbuktus ”Resten av ditt liv”..

.. och vill man veta hennes namn är jag bara ett meddelande eller en kommentar bort.

Comments are closed.

Arkiv