Min bästis har gift sig!

… älskade Favo-Fredric, som jag har varit vän med i tjugo år (!) och som jag har skrivit om sååå många gånger, alla dessa inlägg kan man se här! (fick själv en härlig trip down memory lane..)
Fredric och Rehannas bröllop var underbart på alla sätt och vis – trots att det ösregnade och åskade under hela dagen och hela vigseln.
Alltså, direkt när jag såg Rehanna började jag gråta. Hon var så vacker <3

Lite annorlunda bordsplacering, kul! Det var bilder på samtliga gäster! Nedan bild på mig (Fredric var egentligen oxå med, fastän han klippte bort sig själv) togs hemma hos honom för typ 8-9 år sedan. Jag minns att jag åkte hem till honom på sushi efter ett konferencier-gig som jag modererat.

Fantastiska Rehanna. Vilken alldeles underbar tjej hon är.


Jag är så tacksam och glad att jag fick vara med på deras dag. Så mycket kärlek, så mycket värme och sååå mycket tårar. Herregud vad jag grät. Ja, alla andra med. Talen var så fina och emotional och kom direkt från hjärtat. När Rehanna höll sitt tal bröt jag nästan ihop totalt. Vilken tjej alltså. Jag är så glad för deras skull.
Önskar mina fina vänner allt gott och evig lycka <3

Comments are closed.

Arkiv