Ny tand in da house :)

En permanent tand, ett implantat. Som sitter fast på riktigt!
Det är alltså slut på alla provisoriska tänder. Två år tog det – eller ja, egentligen 12 (!) år. Det är 12 år sedan min första tand gick sönder, porslinstanden som jag fick när jag var 24 år gammal. Två år tog det hos Laura, dels för att jag stamcellsbehandlades eftersom jag behövde bygga upp ett nytt ben i tandköttet (så går det när man behandlar sig själv med tandklister i flera år, benet ”försvinner”…) och dels för att jag försvann varje gång jag fick en ny provisorisk tand… jag älskar Laura, men jag hatade att våra träffar gick ut på att jag låg i stolen.. hädanefter ska vi bara äta middagar ihop, haha.
Här är hon, min fantastiska tandläkare Laura Ventimiglia.

Jag har varit på student hos Neno & Jon, här med Nenos underbara systrar <3

Jag har naturligtvis sprungit och till skillnad från alla andra löpturer, kunde jag slänga mig i hängmattan efter dagens runda – det var typ 30 grader! Och 32 igår!
Sverige kan minsann 🙂

.. och så har jag rensat i trädgården och sedan chillat. Jag älskar min trädgård.
Jag älskar att det är sommar. Och jag älskar mitt liv.
Jag är så lyckligt lottad.
Tata alla fina människor, njut av livet <3

Comments are closed.

Arkiv