Ryggskott from hell

Ber om ursäkt redan nu för alla svordomar.
Har ni haft ryggskott någon gång? Om inte, var jävligt glada för det. Jag fick det igår kväll för första gången i mitt snart 49-åriga liv. Förhoppningsvis sista gången oxå.
Det var det där klassiska, som jag alltså hört andra berätta, ”skulle bara böja mig ner och ta upp en sak, plötsligt lät det bara ”krack” i ryggen, och jag blev ståendes i 90-graders framåtlutad vinkel”.

Ungefär så gick det till även för mig. Jag blev så jäkla rädd att jag sträckte på mig snabbt som fan, smärtsamt som FAN var det oxå, ska tilläggas. Ville absolut inte förbli i den vinkeln. Helvete vad ont det gjorde. Och fortfarande gör!

Jag går såklart på smärtstillande för fullt men det gör ändå ont. Jag är varken snabbast eller smidigast i stan just nu.. hatar det här! Jag vill ju vara rörlig! Och jag behöver springa… knäna kanske var mitt minsta problem..?
Snälla Gud! Jag behöver bli bra fort…

… och nu är det dags för medicinering igen, tata fina folket och hoppas ni aldrig får ryggskott <3

Comments are closed.

Arkiv