En veckas vila gjorde susen

.. alltså vila från löpningen. Jag har tränat brottning och jag har powerwalkat, men inte sprungit. Fram till idag då – 7km blev det och jag fick inte alls ont i mina knän. Strax efter fyra kilometer anade jag en pytteliten känning men det gick över direkt. Puh!

Så, så tacksam för det. Det är extremt viktigt för mig att kunna springa. Vet att det kanske låter drygt, men det är så. Jag behöver få springa.
Sen har Maria (Lindberg, reds anm) oxå varit i stan och kört två gig för Axis Communications i Lund. Det var knökfullt och det gick superbra!
.. och som vanligt tog vi självklart oxå en runda – det gör vi alltid när vi ses!

Nu är det dags att leta efter kandidater till ett uppdrag i Stockholm.
Tata folket – visst är livet underbart! <3

Comments are closed.

Arkiv